Loading

Graag stellen we ons team aan u voor!

 

 

Mumbi Kuguru (谷 缪 冰), de oprichter van 费 嫩 达尔 中文 学校 Chinese School Veenendaal, is geboren en getogen in Nairobi, Kenia.

Ze studeerde haar bachelor in Shanghai, China en verhuisde daarna naar Nederland, waar ze een gezin stichtte en al snel een tweejarige masteropleiding afrondde (TIAS Nimbas, Utrecht).

Mumbi zag in de loop der jaren dat er hier in Veenendaal en omstreken een gat in de markt voor Chinese taalcursussen zat.

Hier ontstond het idee om een Chinese talenschool te beginnen in Veenendaal, niet alleen voor Chinese gezinnen in de omgeving, maar ook voor Nederlandse gezinnen en iedereen die zichzelf wil uitdagen met een nieuwe taal.

Chia-Ju Lin (林 家 如) is de leraar die de beginnersklas op zich neemt. Chia-Ju is geboren en getogen in Taiwan en verhuisde in 2016 naar Nederland, waar ze een uitgebreide opleiding Urban Studies volgde. Tijdens haar bachelorstudie in Taiwan bracht Chia-Ju een tijd door met een opleiding tot lerares op een middelbare school.

We heten Chia-Ju Laoshi welkom in het team en kijken ernaar uit om van haar te leren en goede relaties te creëren tussen leraar en leerling, maar ook tussen leerkracht en ouder. Zoals met elke mentor-mentee-relatie, is ons doel om de student te helpen vooruitgang te boeken op hun Chinese taalniveau, hun taalvaardigheid te ontwikkelen en nieuwe kennis op te doen. We kijken ernaar uit om samen te leren, spelen en groeien!